Gustavsvik bad

Se till att ta med familjen på ett äventyr utöver det vanliga här i Sverige genom en weekendresa till Gustavsviks bad. Här kommer ni att finna aktiviteter som passar alla familjemedlemmarna. Vare sig ni vill ge er i kast med aktiviteter tillsammans som en familj eller dela upp er, så kommer det att finnas gott om saker att göra vid Gustavsvik bad. Förutom att det finns massor att göra har ni även massor av god mat att välja på. Hur ni väljer att bo är helt upp till er själva, då det finns flera olika boendeformer att välja på.

Gustavsvik bad är ett äventyr för hela familjen

Gustavsvik bad är främst känt för sitt stora och välfyllda äventyrsbad. Här inne finns mängder av saker att göra, som passar perfekt till den badglada familjen. Äventyrsbadet har hela tre stycken olika rutschkanor, vilka snabbt tar dig från toppen till botten via mängder av svängar och branta backar. Miljön runt omkring alla poolerna är uppbyggda kring ett äventyrstema. Här finns allt från djupa djungler till gamla ruiner från antika civilisationer, som du fritt kan upptäcka medan du simmar i vattnet.

Utöver det populära äventyrsbadet finns här även ett flertal utomhuspooler som är härliga att njuta av på sommaren. Här ute finns även en rolig rutschkana samt en sandlåda och lekplats där barnen kan springa av sig. För de vuxna finns det en stor femtiometersbassäng som är öppen för alla typer av motionssimmare. I kombination med all vattenaktivitet vid Gustavsvik bad, hittar du även en spännande bana för äventyrsgolf. Denna minigolfbana är inspirerad av kända landmärken i Örebro och kan bli ett perfekt avslut efter en rolig dag inne bland bassängerna.

Ät gott och bo bra vid din vistelse

Vid Gustavsvik bad finner du en av Europas bästa campingplatser. Du gör din vistelse vid badet ännu mera spännande och mysig om du kan passa på och bo på dess camping. Här kan du välja om du vill ha med dig ett eget tält för dig och din familj, eller om ni föredrar bekvämligheten av en husvagn, eller husbil. Det finns även möjlighet att hyra någon av campingens stugor, vilka finns i en rad olika storlekar beroende på hur många ni är.

Gustavsvik bad

Vare sig ni spenderar mycket tid vid campingen eller är vid Gustavsvik bad från öppning till stängning, så kommer ni att behöva äta mat under dagen. Vid campingen finns det en galleria med en rad olika restauranger, som har fullständiga rättigheter ifall du och din partner vill ta ett glas vin på kvällen. Inne på äventyrsbadet finner du även en djungelrestaurang som har en spännande äventyrsmeny med goda smaker från Asien. På helgen erbjuder dessutom restaurangen en stor och lyxig djungelbuffé.

Träna hårt och koppla av

När du besöker Gustavsvik bad kan du även passa på att hålla kroppen i form genom att besöka Gustavsvik gym. Här finner du ett stort utbud av träningsmaskiner som du kan träna hela din kropp med. För att göra det lättare att träna hela kroppen finns även cirkelträningsmaskiner. Efter ett träningspass kan det vara skönt att slappna av. På Relaxen finner du både ång- och torrbastu, bubbelpool och lounge. Passa även på att få en härlig massage från en av våra utbildade massörer efter en dags simning och träning.